Porazili jsme Turecko, ale s Francii jsme nepřekvapili

18.07.2011 10:09

Přeji Vám dobré ráno a úspěšný nový týden a přináším Vám reportáž z nedělních klání.

Dopoledne jsme se dočkali druhého vítězství. Zápas s Tureckem jsme měli ze soboty dobře rozehraný, takže jsme věřili, že bychom se mohli dočkat i vítězství dvacetibodového. Druhou půlku jsme ale mírně prohráli, takže jsme se museli smířit s vítězstvím 19:11 VP.

Odpolední zápas s favorizovanou Francií jsme se statečně drželi v prvním poločase, skóre 13:17 VP bychom brali. V druhé půli ale přišly již klasicky tři velmi drahé partie a byli jsme rádi za dvojcifernou prohru 10:20 VP (50:82 IMP).

V tabulce jsme stále sedmí, ale blíže k nám mají Němky na osmém místě, než my máme na šesté Maďarky, které překvapivě remizovaly s Holanďankami, které přenechaly vedení v tabulce Polkám. Dnešek je pro nás obzvláště důležitý, chceme-li ještě myslet na lepší umístění, musíme porazit Němky a dobře rozehrát zápas s Bulharkami, které jsou tady jen do počtu a každý tým, co s nimi již hrá, si odnesl 25 VP.

Ještě zmínka o našich školácích. Úvodní dva zápasy remizovali 15:15 s Ruskem a Maďarskem, poslední partií s Tureckem si pak nechali vzít vítězství a prohráli 13:17 VP. Dnes dorostence čeká hratelné Rakousko a těžké zápasy s Francii a Izraelem.

Po večeři jsme spolu s dospělou ekipou dorostu (tedy se všemi Králíky) vyrazily do doporučené bulharské restaurace, kde jsme měli díky EBL 50% slevu, proto jsme toho mohli vypít 200% doporučené denní dávky...

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.